Skoldag

..när alla andra har lov, känns ju inte helt rätt. men man ska väl inte klaga eftersom vi har haft så många läger och missat rätt mycket i skolan. fast klart det känns liksom!

Som sagt, varit i skolan idag sen träning på Ösk, man kan ju faktiskt åka skidor där nu. Så det är många som drar sig hit, såg bland annat sollefteå-, torsby- och järpenfolk. kul! Efter det blev det en snabb dusch och sen ner på Intersport. Öppet speciellt för oss vintersportare mellan sex och sju och 20% på hela butiken, nice eller ?! Blev ett vallajärn ( eftersom någon snodde mitt i sollefteå och lämna kvar ett sönderbränt. kul. ), paraffin och så ett par googles. Blev en del för Maggie också, bland annat lite klister (:

och för övrigt har vi ju glömt att berätta att vi var med i tidningen i fredags. En viss tränare - johanna ojala - Bad ju så snällt att få ta en bild på mig och Maggie som hon kunde lägga in på hemsidan. Visst tänkte vi, det kan vi ju ställa upp på. Sedan fråga hon - precis som alla tränare gör - hur det gick för oss och vi svara väl lite spontant där att det var lite vingligt och att skidorna kändes långa. sagt och gjort, sen skicka hon in det till tidningen. kul, verkligen. man va ju såååå snygg -.- (:



Den snygga tidningsbilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0