Jullov!

ja nu efter att ha gått på skola, haft olika läger o tränat en hel del så ha vi ju fått vårat efterlängtade jullov! ;) hu jäkla skönt e int de lixom!? ;) as skönt!
huvva :D
nu drar nästan alla typ hem iaf dom som bor en bit bort .
hemma me Kära familjen o myser bakar o gör massa gott att äta ;)
ha en skönt JUL!
/tjao! Maggi

Hemfärd!

Efter att ha haft ett roligt, kallt läger i Ramis så vart det att vi for hem tidigt på onsdag morron för att sen kunna genomföra våran träning hemma, eftersom de va lite för kallt i Ramis. I går hade vi ledigt från träning, så de vart sovmorron o sen skola, i dag blev de inte nån speciell träning för mej o Rebecka, men dom andra ska ha A1 va kunde de va i ca 1,5h`? minns inte men dom skulle iaf ha slarvskiderna, ;) osså missa ja en jyrki träning dom som bruka va så roliga ;) men men rebecka o ja ha tagit våra bussar för att komma hem te våra kära hem o familj. så de ska bli skönt att komma hem, slappa träffa kompisar o ja få se va som blir ;)
jag har iaf sovit på bussen, o nu va de väl  tänkt att ja skulle ta o plugga men ja vet int riktigt om ja orka de... :P hehe :P nog för att ja sa de te rebecka att ja skulle plugga men hehe *ops* ja somna ist :P hehe men men.  ja gäääspa igen så ja tro ja ska ta en tupplur igen innan ja kliver av bussen, om ja kommer fram som de e sagt så ska ja va framme om 30 min så ja få vila ett tag till :)
/Maggi

RSS 2.0