It's a new day in Östersund.

i da e de sönda o inge speciellt har hänt, vi tog oss en lång sovmorron o sen tog vi tag i lägenheten som istort sett ha sett ut som ett bombnedslag om ja få säga de själv. ^^ men de ha vi fått ordning på o nu e de som nytt nästan allt tro ja :P haha så golvet e rent, inge smuts o disken e borta, damsugaren ha vare igång o torkat golv, måste va rent om man ska kunna bo i detta place... ha vare dåli luft här ett tag nu så de e lite därför vi tog tag i städningen o gjorde en stor sak av de :P
men nu så ska vi väl ta tag i lite skol saker som måste göras, i morn ska vi på sjukhuse o ta blodprov, o sen blire skola.
ska även ta tag i träningsdagboken som ska skickas in me :P hihi

kram maggi
peace ♥

Var med och tävla du me!

Just nu e vi me i en tävling där man kan vinna smycken för 250kr. de skulle inte va så dåligt va om du skulle vinna? varför inte vara med?
gå in på http://yarp.blogg.se/ tryck på tävlingar där uppe i fliken lite till höger så kommer det fram, så följ de instruktionerna. :)

http://www.parlsmycken.com/

peace ♥

avklarat...

nu e mitt o rebeckas pass avklarat, gött säg ja då... de vart ett lugnt pass för mej o rebecka körde ett intervall pass.. bra kämpat av rebecka efter sin lilla förkyldning. kände litte i bena ja efter gårdagens löprace... men de vart några impulser för mej men int må mkt mer me de... :) skönt ändå när man hade fått tage sig ut!
innan ville ja verkligen int ut.. men nu e ja gla att ja va ut o sprang en sväng...
nu ska ja o rebecka ta o kötta mage ^^ massa styrka ska de bli.
så ha de
peace ♥

ännu ett fel av oss....

ja vet fel fel fel... inget skrivet på ja vet int när! ja vet ja ha sagt att de ska bli ändrig på de... men de ha de ju int alls bleve... men aja... ska ja säga så igen o ge de ett nytt försök???
aja... i tisdags så började vi skolan iaf.... så de va väl skönt men int skolan men träningarna o så men int de andra ^^ som allt plugg.... men aja...
i veckan så va Johan Olsson o prata lite om när han va Junior mm... de va faktiskt intressant. :)
men nu ska vi väl prova ta oss ut o springa en sväng... i veckan ska endel köra maxtester på rullband( klassiskt )
jag själv ska va hon sjukgymnasten o nöta övningar så de ska bli bra (Y) :)
så nu kämpa vi på så att vi komma in i de här så ska vi visa alla i vinter vart skåpet ska stå!
snart v. 37 på söndan så dra vi mot Ramundberge (ramis) för ett läger, som komma va nästan hela v 38 komma fara hem på fredan där. men de komma nog bli mkt löpning på fjäll o kanske ett race?? va vet man ...  men iaf de ska bli kul!
så hej svejs på er.
Peace ♥

bild från Ramundberget(ramis) vinterlägret där 2010?
jag och rebecka
fotograf: Annika Weissenegger.

RSS 2.0