Fjälltur te Norgepass.

i morse va de osäkert hu de skulle bli me träningen för när vi vakna va de ca -28 grader, så vi sköt fram träning ett tag tills temperaturen hade bleve bättre men när vi drog iväg så va de -29 så mycke kläder kan man lugnt säga att de vart när man drog iväg, de vart riktigt varmt, men bättre de än att frysa. ju längre upp vi kom på fjälle så vart de ba varmare, när vi kom te bussarna i bruks så va de runt -18 grader. så ett lugnt o härligt pass va de, men ja tycker int att spåren får sånt bra kritik! de va ett av de sämsta ja åkt i men men va gö de, de må ju va de nån gång de me.
eftersom de ba vart varmare ju längre fram på dan de vart så tog vi eftermiddas passe kl 13,30 så de vart ganska tätt inpå lunchen som vi åt runt 12 tiden men de e ju ingen fara.!
men vi tog bussarna te Bruks för o kolla hu kallt de va där, de va ca -15 grader så de vart att vi körde där på stadion annars så ska vi ha tage oss upp på fjälle "kläppen" lr va de het. men de va bra att vi fick köra där,  så vi körde Norgepass på skider, vi bruka oftast köra de i löpning men nu vart de på skider men de va kul tycker ja! härligt me fart!
Norge pass: A1 100m går över till A2 100m sen A3 100m sen A3+ 100m sen börja man om igen på A1 100m osv. kör man de  i 3 - 4 varv innan man vilar sen börja man igen så man kör de ca 4 gånger totalt.
nu är man trött o vill ha mat men de e ett litet tag kvar.
så nu när man ha tid så få man väl prova plugga lite!
tja rå!
/Maggi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0